torsdag den 20. november 2014

Opskrift: Stegt soyapasta med Champignon og anderester.

Det kan godt være det er soyapasta, men rester skal da stadig bruges, dette var en pragtfuld symfoni af smagsoplevelser, ganske enkelt en lækker frokost!.

Soya-Fettuccine rester fra Soya-Fettuccine og Soya-kødsovs
100 gram Anderester fra Grillet and på rotesserie og andesovs
4 Champignon
2 Bih Jolokia improved strain II, fra fryseren.
½ tsk groft salt
2 knsp groft peber
Stegemargarine

Champignon renses og skæres ud.

Chili hakkes meget fint.

Herefter varmes rigeligt stegemargarine op på panden, så tilsættes champignon og peber.

Det tager nok en små 5-10 minutter at stege champignon, så de får en flot farve og godt bid.

Så tilsættes Fettuccine, and, chili og salt.

Det steges igen 5-10 minutter, alt afhængigt af hvordan man vil have det. Smagen er ekstrem lækker og med et dejligt bid.

Velbekomme!

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar