mandag den 3. november 2014

Opskrift: Spaghetti allá Cabonara med fløde

En favorit hos min yngste søn, den han ofte vælger når vi er på restaurant i udlandet. En sikker vinder med den dejlige bløde, baconkrydret smag og lækker parmesan.

Ingredienser:
500 gram spaghetti
300 gram bacon
150 gram parmesan
4 æggeblommer
3 dl fløde
1 et-fed hvidløg
Groft peber

Parmesanen rives fint.

Det øverste af baconen skæres af, denne bliver bare sej og ubehagelig at spise.

Efterfølgende skæres bacon i gode tykke skiver.

Disse skiver skæres så i strimler.

Hvidløg presses og hakkes.

Bacon og hvidløg blandes sammen.

På dette tidspunkt passer det vist meget godt med at sætte spaghettien til at koge.

Bacon og hvidløget svitses i en gryde.

Fløden tilsættes og der røres rundt.

Spaghettien var her færdig og vandet hældt fra.

100 gram parmesan tilsættes, resten skal på bordet, så man selv kan tilsætte yderligere. Æggeblommer tilsættes også og røres med rundt.

Det hele røres rundt til parmesanen er smeltet.

Spaghettien kommes op i gryden.

Røres rundt og så er der ellers klar til servering.

Velbekomme!

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar