lørdag den 22. november 2014

Opskrift: Fuldkornspizza-grundopskrift

Ganske nemt og lige til, en grundopskrift for pizzadej, tilhørende pizzasovs, så er det bare fyldet man skal være kreativ med.

Ingredienser:
10 gram gør
2 dl lunkent vand (~35 grader)
150 gram fuldkorns durummel
150 gram hvedemel
1½ tsk olivenolie
½ tsk salt
Pizzasovs

Gæren opløses i vandet.

Resten tilsætttes

Det æltes grundigt, her maskine med æltekrog, cirka 5 minutter.

Herefter stilles det til hævning.

1½ time senere er det hævet.

Det rulles ud på bagepapir på en bradepande.

Pizzasovs tilsættes og hvis der ønskes en tykkere bund kan den efterhæve her, en halv times tid. Ellers er det bare at komme det ønskede fyld på, sætte i ovnen 220 grader i 15-20 minutter.

Velbekomme!

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar