Ingredienser:
Fuldkornspizza
Pizzasovs
Rester fra nakkesteg
Skinke
Pepperoni
Bacon
3 Champignon
½ Løg
Osterester, her gorgonzola og en anden god ost, samt Mozzarella
Pizzaen starter ud med at få ost på, her lagt gorgonzola i højre side, da ikke alle her kan lide denne smag.
Nakkesteg skæres i strimler og ligges på pizza'en samt skinke. Nu kunne pizzaen sagtens være klar til ovnen, men jeg har svært med at stoppe når jeg først begynder.
Så jeg fortsatte med lidt mere fyld, samt holdt højre side til løgskiver og champignon.
Efter 20 minutter i ovnen på 220 grader så er pizzaen klar til servering. Resterne blev til både madpakker, samt noget lunet i micro-ovnen og spist de efterfølgende dage.
Velbekomme!
Osterester, her gorgonzola og en anden god ost, samt Mozzarella
Velbekomme!
Det er derfor vores køleskab/fryser altid er fyldt med div. rester.
SvarSletJeg har nemlig en mand der kan trylle lækkerier ud af "gammel"mad :)
Kh. Linette