søndag den 12. oktober 2014

Opskrift: Tyrkisk tomatsalsa (Ezme)

En af de dejlige salsa'er, jeg fik med hjem fra Tyrkiet rejse, den varmer lidt og har en god krydret smag. Jeg må bruge den som dip til nachos på et tidspunkt.

Ingredienser:
En flok tomater
1 løg
1 grøn peber, her en grøn snack-peber fra drivhuset
Rigeligt med persille
1 kvsp. salt
1 Long Red Slim Cayenne, eventuelt chilipulver.
Tomatpuré til konsistensen er god, cirka 70 gram.

Alt det grønne hakkes groft op, jeg foretrækker at gøre dette adskilt.

Herefter hakkes alt sammen, jeg vil ikke anbefale en blender, da det så alt kan blive flydende, det er meningen man skal kunne mærke konsistensen.

Herefter blandes det blot sammen med tomatpuré og er klar til servering. Der kan benyttes lidt persille som pynt.

Velbekomme!

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar