onsdag den 19. november 2014

Opskrift: Porresuppe

Utroligt velsmagende, blød og forfriskende suppe. Denne gang kunne begge børn lide porre, her med sunde flutes til.

Ingredienser:
4 porrer
1 l vand
2 grøntsagsbouillon terninger
2½  dl piskefløde
1 tsk groft salt
½ tsk groft peber

Porrerne skylles og renses og skæres i mindre stykker, hele porren bruges. Porrerne kommes i gryde med vand, bouillonterninger, salt og peber.

Når det er kogt igennem (cirka 15-20 minutter) og blevet meget blødt, så skal det blendes, gerne med en stavblender.

Efter en tur med stavblenderen tilsættes fløden.

Til sidst skæres torsken i mundrette stykker.

Torskestykkerne kommes i suppen og koger med en 5 minutters tid, så er der serveret.

Velbekomme!

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar