onsdag den 31. december 2014

Opskrift: Pølsespaghetti

En dejlig nem ret, der vækker glæde blandt mindre og legeglade sjæle som mig selv. Den festlige stemning der er over dette simple spaghetti måltid gør at den til tider vender tilbage i forskellige afskygninger på bordet. Her er det med tomatsovs, min egen tallerken fik også lidt chili pasta til.

Ingredienser:
Kogepølser, her hotdogpølser (80% kød)
Spaghetti
Groft salt (ikke på billedet)

Pølserne skæres i mundrette bider, her hjemme er det 8 stykker per pølse, er munden der skal spise det mindre kan stykkerne blive mindre, spaghettien kan også halveres hvis det er. Spaghettien stikkes herefter blot igennem pølserne og gerne mange spaghetti per pølse, husk afstand mellem hver spaghetti.

Pølsespaghettierne kommes i en stor gryde med kogende saltet vand og efter anvisningen fra spaghettien, gerne cirka 2 minutter mere.

Resultatet er simpelthen intet mindre end magisk, pølsespaghetti.

Velbekomme!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar