fredag den 12. december 2014

Opskrift: Fish & Chips

Siden midten af 1980'erne har jeg ledt efter den perfekte Fish & Chips, som dem jeg fik i England. Jeg tror mine smagsminder fra dengang måske er for meget romantiseret, da jeg uagtet hvor jeg har ledt (dog ikke England) ikke har fundet nogle der var tilfredsstillende nok. Men denne version er nu heller ikke ringe!. Her er der brugt Chili pasta til at blande op i remouladen og mayonnaisen.

Ingredienser:
Beignetdej
Pommesfrites i olie
Torsk (Eller Sej, gerne mørk)

Eventuelle ben fjernes og fisken skæres ud i passende størrelser og tørres.

Den tørre fisk gøres klar.

Fiskene dyppes i dejen.

Og kommes i olie på over 170 grader.

Fiskene kan tages op og tørres, hvis det først skal serveres senere. De kan så placeres i køleskabet.

Fiskene tages ud af køleskabet og er klar til anden omgang i olien.

Fiskene steges til de ser gode ud, det er omkring +5 minutter på 170-200 grader.

Så er det ellers bare at spise, hvis man laver mange, så kan man have dem i en ovn på ~180 grader indtil hele portionen er klar. Selv havde jeg dem i ovnen og så lavede jeg pommesfrites færdige efterfølgende.

Velbekomme!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar