torsdag den 1. januar 2015

Opbevaring: Hakket hvidløg

Hvidløg kan hakkes på forhånd og haves klar til madlavning på ingen tid, det handler om at udnytte tiden og have det sjovt med madlavning, her hakket hvidløg til fryseren.

Ingredienser:
Hvidløg, kan være et-fed, kan være almindelige.
Husk at have frostposer og en permanent tusch.

Hvidløg skrælles og vaskes.

Først presses hvidløg, rester der ligger i hvidløgspresseren tages også ud, alt bruges.

Det hele hakkes til smør-konsistens og skal herefter blot i frostpose i et meget tyndt lag, husk at skrive hvad der er i posen, samt dags dato.
Hvidløget kan herefter bruges alle steder du normalt ville bruge hakket hvidløg, det behøver ikke at tø op, da det tør op meget hurtigt når det kommer ud af fryseren. Jeg brækker det af i den mængde jeg ønsker at bruge og resten kommes tilbage i fryseren.
Eksempelvis kan du have hvidløgssmør klar på ingen tid, bare ud med smør, en klump hakket hvidløg og så blande.

Velbekomme!

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar