fredag den 5. december 2014

Opskrift: Stegt ris med flæskesteg rester, chili og grønt

Madrester syntes jeg, viser sig mange gange at resultere i himmelsk smag og lækker nem frokost.

Ingredienser:
Ris fra fryseren
Rester fra flæskestegen
Broccoli
Hvidkål
2-3 spsk Oliven olie
2 styk Bih Jolokia improved Strain II
3 kogte aspargeskartofler
½ tsk Karry
½ tsk Groft salt
1 knsp Groft peber

Ingredienser gøres klar, risen får en kort tur i mikrobølge ovnen.

Risen steges på panden med oliven olie, karry, salt og peber.

Resten af ingredienserne kommes på og steges med, det kan være en ide at dække til med folie eller ligge låg på panden et par gange, så hvidkålen blødes lidt ud, den skal dog stadig have et sprødt bid.

Velbekomme!

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar