tirsdag den 16. december 2014

Opskrift: Pasta med milliondeller

En gang frikadeller, en anden gang måske milliondeller?. Rester behøver ikke at blive til det samme, men kan sagtens blive til nyt. En lærestreg her var at det måske ikke lige er julefrikadeller man bør bruge, smagen af jul var noget så kraftig, men ellers en ganske god udnyttelse af rester. Mine børn var dog glade som sædvanligt.

Ingredienser:
Pasta
Frikadeller
Brun sovs
1 løg
Stegemargarine
Groft salt

Løget hakkes groft og steges bløde i lidt stegemargarine, mens pastaen sættes over.

Når løgene er bløde, kommes en smule vand i bunden og den frosne brune sovs.

Frikadellerne hakkes ganske fint.

Den brune sovs røres sammen med løgene.

De hakkede frikadeller kommes i sovsen.

Der røres rundt og på dette tidspunkt skulle pastaen også være klar, så der kan serveres.

Velbekomme!

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar