lørdag den 13. december 2014

Opskrift: Stegte ris og lakserester med persillesovs

Når frokosten midt i hjemme-arbejdsdagen skal være lækker, sprød og indbydende. Denne gang var rester fra måltid hvor vi havde ris til, samt en rest fra stegt laks med kartofler og persillesovs.

Ingredienser:
Stegt laks
Persillesovs
Ris-rester, kunne være pasta
En broccoli, der har set sine bedste dage
Stegemargarine
Groft salt
Groft peber

Broccoli renses, her har jeg taget noget af toppen af, da den ikke lige var helt vildt indbydende.

Broccolien skæres ud, det hele bruges.

Stegemargarine, ris, broccoli, salt og peber kommes på panden og steges et par minutter.

Så rykkes de til siden og laksen kommes på, med skindsiden ned.

Risblandingen vendes med mellemrum, det samme gøres laksen.

Slutteligt varmes persillesovsen i microovnen og så er måltidet klart.

Velbekomme!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar