mandag den 15. december 2014

Opskrift: Salat

Jeg skriver mange gange at der er salat til, men hvad er salat, hvilken salat og blandingen?.

Jeg har forsøgt mig med at lave mange typer af salater, men resultatet var altid at børnene ikke gad at tage noget og vi voksne blev lidt sure.

Løsningen var dog meget simpel, i stedet for at samle salaten så servere vi alt det grønne i hver sin bøtte. Faktisk så tager børnene lidt af hvert og får sin egen blanding, så på denne måde spiser de det samme som hvis jeg havde blandet den i forvejen, men åbenbart er det sådan det skal gøres.

Ingredienser:
Her er det bare at bruge fantasien, majs bruger jeg gerne fra frosne majs, da disse ikke er tilsat sukker/salt eller e-numre. Vær kræsen når du handler ind, det er trods alt dig der skal spise maden!.

Salat er hos os også ananas som købes hele og skæres ud, samt vandmelon med mere når tiden er til det. Det kan også være æbler, citronfilet, appelsin, pære, blommer og andet godt.

Tomater bør ikke komme i en beholder med låg på, medmindre de er skåret ud, da de så vil flække.

Ovenstående illustrere ganske fint indholdet af vores køleskab, massere af beholdere med salat i. Dette fylder ganske vist på bordet og måltidet starter altid med at alle bøtterne går rundt.

Salaten kan toppes med lidt olivenolie og en smule groft peber. Jeg kommer mange gange lidt olie fra chili pasta oven på, da denne fremhæver salaten.

Velbekomme!

1 kommentar: