mandag den 1. december 2014

Anvendelse: Udskæring af flæskesteg

Nogle gange er der tilbud på u-ridset, hele flæskestege med ben. Her er hvordan jeg skære det ud og ridser dem.

Flæskestegen kan måske se ud som en lidt svær situation, for dem som er lidt uvant med at håndtere kød.

Det første jeg gør er at ridse sværene, så der er nogenlunde ens mellemrum mellem dem. Jeg ridser ned til kødet og forsøger at undgå at ridse i kødet. Uanset om der købes ridset eller u-ridset, så skal det altid gennemgås og ridses til af en selv.

Så vender jeg flæskestegene på hovedet og alle ben skæres fra, jeg tager kniven og følger tæt på benene, stille og roligt.

Resultatet bliver at alt med ben i er for sig og flæskestegene er nu ridet og benfri.

Det med ben, deler jeg så op og fryser ned, det er fremragende til koge og stegeben, samt grill.

Så er det klart!

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar