onsdag den 8. oktober 2014

Opskrift: Nudelsuppe med hakket oksekød og kokosmælk

Til tider kan jeg virkeligt have et begær efter dejligt fyldige, cremede, varme supper. Dette er en af disse supper.

Ingredienser:
100 gram hakket oksekød
1 dåse kokosmælk light (4 dl)
1 dl vand
1 Grøntsagsbouillon
25 gram ris nudler
10 gram smør
1 løg
1 et-fed hvidløg
Ingefær, samme mængde som hvidløg
Et par kviste citrontimian
1 tsk karry
1 tsk paprika
1 kvsp med top spiskommen
Carolina Reaper

Først gøres alle ingredienserne klar.

Lav ingefæren til fin pasta, eventuelt ved brug af en rive-"tallerken".

Hvidløg hakkes i tynde skiver.

Løg hakkes fint.

Forårsløg skæres i ringe.

Citrontimian hakkes groft.

Chili hakkes meget fint.

Ris nudler brækkes i korte længder.

Løget svitses i smørret.

Kød, paprika, karry, løg, spiskommen, hvidløg, ingefær og citrontimian kommes i gryden og steges.

Når det er stegt, så hældes kokosmælk og 1 dl. vand over, grøntsagsbouillonen tilsættes.

Straks det har været oppe og koge, så kommes chili i og det varmes op igen.

Forårsløg kommes i, der røres rundt og slukkes for varmen.

Nudler tilsættes og presses ned i suppen, to minutter senere er den klar til servering.

Velbekomme!

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar