lørdag den 13. september 2014

Opskrift: Madpandekager med kyllinginderfilet

Selve opskriften kommer af tre opskrifter, en tilbehør (hvidløgdressing) og en grundopskrift (madpandekager), samt så en ibrugtagning af disse.

Denne opskrift er således blot et godt forslag til at tage disse madpandekager i brug.

Min arbejdsgang var som følger:

1. Lav madpandekagedejen
2. Sæt kyllingstykkerne til at trække i krydderblanding (denne her opskrift)
3. Lav hvidløgdressingen
4. Lav salat (Her bruger jeg mange skåle, da alt vores salat altid er adskilt)
5. Lav madpandekagerne
6. Når sidste madpandekage er ved at blive bagt, kan kyllingerne komme på panden, disse skal ikke have længe.


Ingredienser:
350 gram kyllinginderfilet
Lidt hakket citron timian
Lidt hakket citron melissa
2 spsk olivenolie
1 tsk groft salt
1 tsk karry
½ tsk paprika
½ tsk groft peber

Forslag til salat:
Spidskål
Hovedsalat
Rødløg
Forårsløg
Agurk
Cherrytomater


Kom alle ingredienserne, undtagen kyllingen, i et skål og bland det sammen.


Herefter kommes tyndskåret kyllingestykker i og blandes godt sammen, der kommes film på skålen og den sættes i køleskabet mens madpandekagerne laves.


Små 5 minutter inden der skal serveres kan man stege kyllingstykkerne på nogenlunde varm pande, da det er små stykker steges de hurtigt.


Her madpandekage, med salat, kyllingstykker, hvidløgsdressing og selvfølgeligt Chili pastaen. De er gode varme som kolde, men med denne Chili pasta er den altid varm.

Velbekomme.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar