fredag den 26. september 2014

Opskrift: Lammekoteletter med salat, tzatziki og hvidløgsflute

Minderne tager mig tilbage til påskefrokost i en græsk taverna langt inde i landet.


Ingredienser:
Lammekoteletter
2 et-fed hvidløg
Timian
Oregano
Rosmarin
2 spsk. olivenolie
1 tsk. groft salt
½ tsk. groft peber

Tilbehør:
Tzatziki
Hvidløgflutes (laves som anvist)

1. Fjern det fedt fra koteletterne som du ikke ønsker.


2. Hvidløg, basilikum, timian og rosmarin hakkes fint.


3. Alt blandes sammen i en skål med olivenolien, salt og peber.


4. Kødet masseres med krydderblandingen. 

5. Det kommes i en frostpose og stilles på køl for at marinere lidt. I den mellemliggende tid, kan man rydde op og ordne salat.

6. Hvidløgflutes kommes i ovnen.

7. Når salat og Tzatziki er på plads, så tages koteletterne ud og ligges på grill.

8. Efter et stykke tid vendes de.

Når hvidløgflutes er færdige passer det nogenlunde med at koteletterne også er det.

Velbekomme!

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar