onsdag den 24. september 2014

Opskrift: Krebinetter med kartofler og salat.

Krebinetter, yummy. Jeg får lyst til at sige det som med Carl Jr's Slogan "Eat like you mean it". Husk ikke at spare på stegefedtet hvis du vælger at lave krebinetter.

Ingredienser:
500 gram hakket kalv & flæsk
500 gram kartofler, et par gulerødder
1 tsk groft salt
½ tsk groft peber
2 æg
Hvedemel
Rasp
Rigeligt med stegefedt
Brun sovs fra en rest

1. Kartoflerne koges i saltet vand, når de næsten er klar, så kommes gulerødderne i og koger med det sidste stykke tid.

2. Krebinetterne formes, 125 gram per krebinet og formes firkantet.

3. Tag én krebinet ad gangen, vend den i mel (der er blandet med salten (1 tsk) og peberen (½ tsk)).

4. Herefter vendes den i pisket æg, det kan godt være lidt svært at få ægget til at hænge på, men gør det bedste du kan.

5. Til sidst i rasp, gentag for alle krebinetter.

6. Resultatet bliver nogle fine krebinetter klar til panden.

7. Her er det vigtigt at der skal bruges rigeligt med stegefedt, når det er klart kommes krebinetterne på.

8. Vend krebinetterne efter et stykke tid og så er der serveret.

Tilbehør kan være salat.

Velbekomme!

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar