søndag den 28. september 2014

Opskrift: Franskbrøds-pizza

Kender du det med at have franskbrød i overskud?.

Lad det ikke gå til spide, det kan eventuelt få nyt liv i en Pizza.

Da det er en íde, til brug af overskudsbrød, er opskriften ikke noteret med mængder. Slip fantasien løs.

Ingredienser:
Franskbrød, Ciabatta eller lignende
Tomater
Revet Rød Cheddar
Revet Mozzarella
Løg
Et-feds hvidløg
Skinkestrimler (eller rest-skinke fra anden ret)
Pepperoni
Orange Habanero
Salt
Peber

1. Der hældes kogende vand over tomaterne, herefter pilles disse.
2. Brødet skæres over på langs, så det giver et par skiver af anseelig tykkelse.
3. Olivenolie, hvidløg, tomater, salt og peber blendes sammen, dette fordeles ud over brødene.
4. Ost rystes sammen og fordels.
5. Skinkestrimler fordels.
6. Pepperoni fordeles.
7. Ønskes der løg, kan dette fordeles
8. Ønskes der chili, kan dette fordeles.

Resultatet kan så være at noget pizza er "rent", noget med løg og noget med chili.

9. Pizza'erne kommes 15-20 minutter i 220 grader varm ovn.

Herefter er der franskbrøds-pizza og rigeligt til eventuel madpakke.

Velbekomme!

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar