lørdag den 6. september 2014

Opskrift: Rester af fadkoteletter, med pasta og salat.

Så er der dømt rester.

Jeg kender stort set ikke til mad-spild, det som ikke bliver spist, får liv i anden ret. Her var der 2 koteletter og noget "sovs" tilovers fra Fadkoteletter, så det måtte bruges i en pasta ret.


Ingredienser:
300 gram pastaskruer
200 gram cocktail-pølser
140 gram bacon-stykker
Forårsløg


1. Vand sættes til at koge, når det koger kommes pastaskruer i, disse skal have den tid der er angivet på pakken (cirka).


2. Cocktail-pølser skæres over og steges ved svag varme, til de får flot farve.

3. Bacon tilsættes og varmen skrues lidt op.

4. Hakket forårsløg tilsættes.

5. Fadkoteletterne hakkes i 1 centimeter terninger, sovsen blendes med stavblender og begge ting tilsættes.

6. Lad det simre et par minutter og så er det klart.

Det kan eventuelt jævnes, ellers bør det nok serveres i en dyb tallerken.

Jævning kan foretages ved at tage en skefuld maizena majsstivelse i en kop, lidt vand og så rør det sammen med en gaffel. Jævningen hældes stille og roligt, under omrøring, lidt ad gangen i "sovsen". Lige indtil det opnår den ønskede tykkelse.

Indrømmet, jeg burde have et punkt 7, men var usikker på tykkelsen, jeg valgte at jævne det. Det er en proces som ikke tager mange minutter og en beslutning man altid kan tage. Majsstivelse har den fordel at den har en rimelig neutral smag og ikke forstyrre resultatet.

Det kan serveres med salat til, evt. flutes.

Velbekomme.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar