torsdag den 18. september 2014

Opskrift: Stegt pasta med oksekød og rest fra tomatsuppe

En af mine utallige favoritter, altså MAD.

Intet må gå til spilde om muligt. Her stegt pasta-rest (denne gang suppehorn), lange spaghetti kan jeg finde på at skære i minde stykker. En anden rest er også lidt tomatsuppe.

Ingredienser:
50 gram hakket oksekød
Rest fra tomatsuppe
Pasta rest (er kogt og i overskud fra anden ret)
1 løg, hakket
1 et-fed hvidløg, hakket
1 Carolina Reaper, meget fint hakket
50 gram smør
Lidt frisk hakket basilikum, eller tørret.
Lidt frisk hakket timian, eller tørret.
½ tsk. groft salt
Cheasy Fraiche 5%


1. Pastaen steges i rigeligt med smør og ½ tsk. groft salt, til den bliver sprød.


2. Herefter kommes oksekød, løg, hvidløg, chili, basilikum og timian i og steges til oksekødet er gennemstegt.


3. Til sidst kommes tomatsuppen i og det simre lidt.

Det serveres som altid, på panden som det laves på, med den ske som der blev brugt til at røre med. En klat Cheasy Fraiche og et glas mælk.

Velbekomme!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar