torsdag den 4. september 2014

Opskrift: Fadkoteletter

Fadkoteletter med friske kartofler og salat, lige så tænderne løber i vand.

Ingredienser:
½ liter madlavningsfløde
~1 kg. Nakkefilet, afpudset og skåre til tykke koteletter
150 gram tomater
2 små løg
Stegemargarine
Chili, her Aji Golden (Styrke 4) og Hot Banana (Styrke 3)
Salt
Peber
Paprika

Nakkefileten skæres til koteletter, disse krydres med paprika, salt og peber, kommes på panden og steges på hver side.

Tomaterne kommes i kogende vand, ~20 sekunder, herefter i koldt vand og skindet fjernes. Tomater og fløde blendes sammen.
Efter det er blendet, tilsættes løg og hakket chili.

De stegte koteletter kommes i fad, med "fløde-blandingen" mellem hver kotelet og resten ud over. Det kommes i ovnen på 220 grader, små 30 minutter.

Så er fadkoteletterne færdige, de kan evt. serveres med salat og ris, kartofler eller pasta.

Har du rester tilovers, så se eventuelt opskriften hvor rester er brugt her.

Velbekomme!

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar