lørdag den 4. oktober 2014

Opskrift: Kyllingelår på rotisserie med råstegte kartoffelbåde

Så skulle der kylling til, grillet med råstegte kartofler.
Tilbehør var lidt salat, hjemmelavet agurkesalat, remoulade med Chili Pasta.

Ingredienser:
7 Kyllingelår
700 gram Kartofler
Salt
Lidt tørret rød Basilikum
Jordbærmynte
Oregano
Citrontimian
Olivenolie

1. Benyt en morter til at pulverisere de tørret Aji Golden og de tørre Basilikum.
2. Hak Jordbærmynte, Oregano og Citrontimian.
3. Bland det hele sammen med 2 skefulde olivenolie

4. Mas blandingen fast på kyllingelårene, herefter kommes de i kurven til rotisseriet.

5. Kartofler ligges i en alubakke, lidt olivenolie hældes over og salt drysses på. Det kommes så i bunden af grillen og kyllingerne sættes i drejemaskinen.

6. Grillen lukkes og der ventes en lille times tid.

7. Grillen åbnes og alting er i fineste orden.

Så er der serveret, tilbehør kan eventuelt være salat, salatagurker, flutes.

Velbekomme!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar