mandag den 6. oktober 2014

Opskrift: Stegt spaghetti med kød og spidskål

Denne dag havde jeg købt 500 gram oksekød, dette fordelt ud i 8 poser til fryseren med 50 gram i hver. De sidste 100 gram skulle jeg så have til aftensmad. De andre i familien var ikke sultne, eller ude af huset til andre aktiviteter. Køleskabet bød på lidt rester af spaghetti og spidskål der var skåret ud.

Ingredienser:
300 gram spaghetti rester
100 gram hakket oksekød
1 Bhut Jolokia Chocolate
Spidskål, bare brug rigeligt, det svinder ind
Stegemargarine
Karry
Groft salt
Groft peber

1. Spaghettien steges i rigeligt stegemargarine, med salt, peber og karry.

2. Mens spaghettien steger, hakkes chili'en fint.

3. Spaghettien tages til side og oksekødet steges, når det er stegt røres det sammen med spaghettien.

4. Der kommes chili på og blandes godt rundt.

5. Spidskål kommer på til sidst og steges lidt med.

Så er der vist ikke mere at sige, men blot at dykke i og nyde måltidet.

Velbekomme!

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar