onsdag den 15. oktober 2014

Opskrift: Tyrkiske frikadeller (Köfte)

Det mest simple er oftest, i min verden, det som jeg har haft bedste oplevelser med. Her er der Haydari, Ezme, Ris, Lavash og Köfte. Der er en lille smørklat på risen, pragtfuldt måltid.

Ingredienser:
500 g hakket oksekød
3 skiver toastbrød uden skorpe
1 æg
1 et-fed hvidløg, hakket
1 lille løg, fint hakket
10 g persille, fint hakket
1 stk rød peberfrugt, fint hakket
1 tsk groft salt
1 tsk paprika
1 tsk spiskommen
1 knsp peber
Olie til stegning

Brødet hakkes i små stykker og blandes/æltes med kødet. De øvrige ingredienser blandes i farsen til en ensartet masse.

Farsen er så færdig, panden varmes op og der kommes rigeligt med olie på.

Jeg former mine runde og forsøger at holde dem i formen, derfor rigeligt med olie, da det er svært at stege alle siderne.

Velbekomme!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar