Ingredienser:
700 gram tomater, eller to dåser
500 gram hakket oksekød
2 et-fed hvidløg
½ fintrevet muskatnød
2 Starfish
2 løg
1 spsk. Sennep
Lasagneplader
Stegemargarine
140 gram mozzerella ost
Rasp
Majsstivelse
Friske krydderier (evt. brug tørre):
Basilikum
Timian
Oregano
Rosmarin
Groft salt
Groft peber
Basilikum, timian, oregano, rosmarin og hvidløg hakkes fint sammen.
Muskatnød rives fint
Chili hakkes fint
Løg hakkes.
2. Kødet steges i en gryde uden fedtstof.
3. Når kødet er stegt, kommes krydderierne og løgene i, samt chili og der røres godt rundt.
4. Tomaterne kommes i og det røres rundt og sættes til at simre.
5. Med omkring 40-50 gram stegemargarine og 3-4 spsk. Hvedemel røre man det sammen til en "mel-bolle", den lidt flydende.. Det er vigtigt der er meget varme på
6. Der skal piskes meget kraftigt og der hældes lidt efter lidt koldt vand i, blusset stadigt varmt.
7. Der fortsættes med koldt vand, indtil man får en tyk sovs.
8. Herefter kommes muskatnød og 1 spsk. Sennep i, det røres rundt.
9. Til sidst kommes osten i, det røres rundt og smages til med salt og peber.
11. Kødsovsen jævnes med en blandet "Majsstivelse og vand".
12. Ovnfast fad smøres med stegemargarine og der kommes raps på.
13. Første lag er kødsovs.
14. Herefter tilpasses lasagneplader så de dækker.
15. Så et lag med ostesovs, herefter lasagneplader, kødsovs etc..
16. Der afsluttes med ostesovs
Velbekomme!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar