onsdag den 3. september 2014

Opskrift: Ris med champignon, tomat, forårsløg og chili.

I dag, i drivhuset, opdagede jeg at min favorit chili, til Chili Con Carne, var modnet. Men jeg tænkte at måske skulle der forsøges med noget andet.

Heldigvis var jeg tidligere forbi Netto, de solgte forårsløg til 50 øre bundet, det var billigt. Jeg havde også en smule ris-rester i køleskabet, så en ret var under opsejling.


Ingredienser:
150 gram kogt ris (cirka, det var rester)
160 gram cherrytomater
50 gram hakket oksekød (mangler desværre på billedet)
10 gram smør
7 mark-champignon
3 forårsløg
1 et-fed hvidløg
1 Bhut Jolokia Chocolate
½ tsk. groft salt


1. Forårsløg, chili og hvidløg hakkes sammen.
2. Tomater overhældes med kogende vand.


3. Champignon gøres rene, skæres i både og steges i smørret.
4. Mens champignonerne steges, så hældes der koldt vand over tomaterne og skindet tages af. Tomaterne hakkes i halve, eller både afhængigt af størrelse.


5. Champignon rykkes over i den ene ende af panden og kødet kommes på og steges.


6. Ris kommes i og blandes rundt og steges et par minutter
7. Slutteligt kommes tomater, forårsløg, hvidløg og chili på panden og det steges yderligere et par minutter.



Det serveres i panden, med den ske man rørte det sammen med. Tilbehør er et, muligvis nødvendigt, glas mælk.

Velbekomme.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar