mandag den 29. september 2014

Opskrift: Rejsemad - Stegt pasta med grønt og kød

En rejse til Tyrkiet, hvor vi havde halvpension. Det betød at vi enten skulle finde en restaurant til frokosten, eller lave maden selv.

I Tyrkiet er der altid store muligheder for at finde friske grøntsager, her en Bazar i nærheden af hotellet.

Ingredienser:
500 gram hakket kød, fra en butik
Kogte pasta rester
Diverse peberfrugter
Agurk
Tomater (mangler på billedet)
Fedtstof (mangler også på billedet)
Oregano
Paprika
Salt
Peber
Chili

Køkkenet er sjældent noget at råbe hurra for, men jeg har lavet mad på mindre, så dette er faktisk helt i orden.

Tomater, agurk og peberfrugt hakkes ud og holdes nogenlunde hver for sig. Husk altid at vaske grønt inden du bruger det.

Pastaen steges i rigeligt fedtstof med paprika og en smule salt.

Kødet steges i en gryde, her med Oregano, salt og peber.

Når kødet og pastaen er stegt, blandes det sammen. Panden indeholder min portion, da der kommer en del chili på denne. Tomater tilsættes.

Der røres rundt, tomaterne får lidt varme, mest fordi vores ældste søn tidligere har haft allergiske reaktioner på friske tomater i udlandet.

Peberfrugterne tilsættes og røres rundt, disse skal ikke have for meget varme, da de så mister sprødheden.

Varmen slukkes og agurkerne tilsættes, der røres rundt og så er det klar til servering.

Man kunne sikkert godt servere brød til, men så sultne var vi nu heller ikke.

Velbekomme!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar