fredag den 16. januar 2015

Opbevaring: Hakket oksekød, stegt, til fryseren

Nu man alligevel falder for et tilbud, eller bare har noget hakket kød man ikke lige når at bruge, så er det bare med at få det stegt måske og så komme i fryseren?.
Det gør sig ganske fint i hurtig retter, hvor måske kun en microovn er mulig. I en tortillas, pitabrød, suppe, chili con carne, eller andet godt, det er stegt så mulighederne er mange. Det går også ganske fint at spises koldt.

Ingredienser:
Hakket kød
Husk at have frostposer og en permanent tusch.

Kødet kommes blot i en gryde og steges, ingen fedt nødvendigt.

Når stegt kommes det eventuelt i en skål.

Dækkes med sølvpapir og i køleskabet, når det så er koldt kommes det i frostpose. Husk små mængder, fladt og markeret med dato og indhold.
Når det så skal bruges er det blot at tage det ud, komme det direkte i en suppe, eller lune det i microovn og så eventuelt i et pita-brød med noget salat og hvidløgsdressing.

Velbekomme!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar