torsdag den 29. januar 2015

Opskrift: Chili con carne med champignon

Endnu en lækker og hurtig, næsten fastfood, chili con carne med lækre champignon. Det er altid en varm fornøjelse at spise frokost.

Ingredienser:
15 gram olie
60 gram frossen hakket løg
15 gram frossen hakket hvidløg
60 gram frossen hakket oksekød, stegt
6 champignon
1 dåse bønner
Groft peber
1 Bhut Jolokia Chocolate

Den frosne løg kommes på panden med olie ved svag varme.

Champignon renses og skæres i tykke skiver.

Løgene skal kun have en smule varme, så de bliver til bløde løg, herefter tages de fra panden.

Champignon steges på panden med groft peber.

Champignon steges som det ønskes, jeg kan godt li' dem lidt hårdt stegt og med god farve.

Chili hakkes fint som smør.

Kødet kommes hurtigt i micro-ovn og tør op, herefter kommes alt på panden.

Det røres rundt og skal bare simre.

Når væden er reduceret skulle retten være klar til at spise.

Velbekomme!

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar