lørdag den 3. januar 2015

Opskrift: Bacon-Cheese Burger

En god hjemmelavet burger, sprød, saftig, alt det man bare har trang til med mellemrum. Her er min version af hvordan en burger kan være, nogle gange skal en burger blot være med bolle og kød, andre gange mere avanceret. Dette var en af de "andre gange".

Ingredienser:
Sunde burgerboller
400 gram hakket oksekød
8 skiver bacon
½ tsk groft salt
1 knsp groft peber
2 knsp paprika
1 et-fed hvidløg
Tomater
Bløde løg
Rødløg
Salat
Syltet chili
Ristede løg
Ketchup
Mayonnaise
Remoulade
Sennep
Agurkesalat
Osteskiver

Bacon steges og ligges ellers på fedtsugende materiale.

De bløde løg klargøres.

Rødløg skæres ud i tynde ringe.

Salaten vaskes.

Tomaterne skæres i tynde skiver.

Kødet blandes med hakket hvidløg, salt, peber og paprika.

Farsen deles op i 4 lige store dele og formes til meget flade store bøffer.

Bøfferne steges på panden hvor bacon blev stegt, en bøf ad gangen, da der ikke bør kunne være mere end 1 på ad gangen.

Bøffen vendes, her har den trukket sig noget ind.

Bøfferne kommes på bageplade med ost ovenpå og i ovnen på 180 grader mens burgerbollerne klargøres.

Mayonnaise til at lave en bund, her er der også mulighed for at komme lidt syltet chili på.

Så er det salat og herefter bøfferne, osten bør være smeltet og klar.

Bacon ovenpå, samt eventuelt bløde løg og løgskiver.

En ring af remoulade, med ketchup indeni og ristet løg ovenpå.

Slutteligt kan der kommes sennep på låget af burgerbollen og så ellers agurkesalat og tomatskiver.

Låget lukkes og burgeren er klar til stor nydelse.

Velbekomme!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar