Det færdige aftensmåltid, lækre nye kartofler med brun sovs. Grønt fra drivhuset, dryppet med olie fra Chili Pasta og hamburgerryg med Dijon sennep (blandet med Chili Pasta).
Der skulle graves kartofler op, hvilket vi først gør når planterne ikke vil mere.
Kartoflerne står i to højbede ved siden af drivhuset.
Planterne har givet hvad de kunne og er næsten væk, men under jorden er der gyldne gaver.
Jeg købte en toiletbørste og savede "håndtaget" af, så den passede ind i min boremaskine.
Med lidt vand og kartofler i en spand, kan den modificeret boremaskine rense kartoflerne ganske hurtigt.
De rensede kartofler koges sammen med løvstikkeblade, det giver en dejlig smag. Husk ikke at koge for længe, nye kartofler bliver hurtigere færdige.
Løvstikken kaldes også bouillon-urt eller Maggi-urt, fordi den er suppeurten over dem alle. Den kan faktisk erstatte en hel bouquet garni.
Vandet fra kartoflerne er fortrinligt til sovs, den kan fryses eller komme i køleskab, hvis det ikke skal bruges med det samme.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar