Dette er en meget simpel, Chili Con Carne, Cowboyder opskrift. Hurtig, lækker og mættende.
Betragt den som en grundopskrift.
En lille klat smør
Chili efter behov (her brugt Bih Jolokia Improved Strain II)
Et hakket "1-feds hvidløg", eller 2 fede
Et groft hakket løg
En dåse kidneybønner, eller lignende (400 gram)
50 gram hakket oksekød (Jeg har altid mange poser i fryseren med den mængde)
En smule salt og peber
Fremgangsmåde:
Har man ris, pasta, eller kartofler fra dagen før, kan disse kommes med på panden. Agurker, tomater eller andet kan også med fordel hakkes og komme på. Fantasien sætter grænserne, her har jeg dog holdt mig til det mest simple jeg kunne.
Nydelsen af det simple er uovertræffeligt.
I dette tilfælde har jeg taget min dejlige Chili Pasta med som supplement, samt et glas mælk og lidt Creme Fraiche.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar