lørdag den 30. august 2014

Opskrift: Hot Salsa

Film-snack, denne gang nogenlunde Hot Salsa, med Tortillas chips til, eller var det omvendt.

Ingredienser:
Chili efter behov, her benyttet 6 styk Habanero 'Limon', hakket
500 gram tomater, eller en dåse hakkede tomater
2 små løg, hakket
1 et-feds hvidløg, hakket
1 spsk. eddike
1 dåse tomatpure (70 gram)
Et par basilikum blade
Lidt groft salt

Tomaterne kommes i en gryde med kogende vand, cirka 20 sekunder, herefter hældes vandet fra og koldt vand hældes over.

Herefter tages tomaterne op og skrællen gnides af.

Tomater og basilikum blendes.

Til sidst blandes det sammen med hakket chili, hakket løg, hakket hvidløg, tomat pure, lidt salt og eddike. Hvis konsistensen er for lind, kan der kommes mere tomat pure i.

Det kan stilles i køleskabet og trække lidt, men man kan sjældent vente så længe.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar