Opskrift: Nudelsuppe med hakket oksekød og kokosmælk
Til tider kan jeg virkeligt have et begær efter dejligt fyldige, cremede, varme supper. Dette er en af disse supper.
Ingredienser:
100 gram hakket oksekød
1 dåse kokosmælk light (4 dl)
1 dl vand
1 Grøntsagsbouillon
25 gram ris nudler
10 gram smør
1 løg
1 et-fed hvidløg
Ingefær, samme mængde som hvidløg
Et par kviste citrontimian
1 tsk karry
1 tsk paprika
1 kvsp med top spiskommen
1 Carolina Reaper
Først gøres alle ingredienserne klar.
Lav ingefæren til fin pasta, eventuelt ved brug af en rive-"tallerken".
Hvidløg hakkes i tynde skiver.
Løg hakkes fint.
Forårsløg skæres i ringe.
Citrontimian hakkes groft.
Chili hakkes meget fint.
Ris nudler brækkes i korte længder.
Løget svitses i smørret.
Kød, paprika, karry, løg, spiskommen, hvidløg, ingefær og citrontimian kommes i gryden og steges.
Når det er stegt, så hældes kokosmælk og 1 dl. vand over, grøntsagsbouillonen tilsættes.
Straks det har været oppe og koge, så kommes chili i og det varmes op igen.
Forårsløg kommes i, der røres rundt og slukkes for varmen.
Nudler tilsættes og presses ned i suppen, to minutter senere er den klar til servering.
Velbekomme!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar