Sider

torsdag den 30. oktober 2014

Opskrift: Baconsvøbte porre

Porre når de skal være tiltalende selv for børn, giver et lille pift til aftensmaden, samt til øjnene.

Ingredienser:
Porre
Bacon
Groft salt
Groft peber

Toppen af porren skæres fra, renses og kommes i køleskabet i en frostpose, disse er ganske gode til eksempelvis wok-retter. Resten af porren skæres på langs.

Herefter svøbes porren ind i bacon. Porren ligges på sølvpapir (eventuelt med bagepapir under porren, for at den ikke får mulighed for at hænge fast i  sølvpapiret), drysses med salt og peber.
Sølvpapiret lukkes til og det kommer i en forvarmet ovn på 170 grader. 10 minutter efter lukkes sølvpapiret op, ovnen skrues op på 220 grader og der bages til bacon er sprødt. Det kan være at de skal vendes for at det bliver sprødt på begge sider.
Har man en ovn med mulighed for impuls-grill kan dette også benyttes, ideen er blot at baconen skal blive sprød.

Resultatet taler for sig selv. Der skal bare skæres ud og serveres som tilbehør til aftensmaden.

Velbekomme!

1 kommentar: