Sider

fredag den 31. oktober 2014

Opskrift: Grillet citronmarineret lammemørbrad

Utroligt dejlig mør lammemørbrad med frisk citrussmag. Her serveret med bløde løg, kartoffelmostoppe, baconsvøbte porre, ærter, en rest brun-sovs der lå i fryseren og med hvidløg-flutes som tilbehør.

Ingredienser:
200 gram lammemørbrad
1 økologisk citron
1 et-fed hvidløg
Citron timian
½ tsk groft salt
1 knsp groft peber

Citronen rives fint.

Bladene fra citron timan tages af, det gør ikke noget at der kommer lidt stængel med.

Det kommes i en morter, her presses hvidløg også i.

Mos det godt sammen, så er marinaden klar.

Mørbraden smøres godt ind i marinaden og ligges i køleskabet i mindst 3 timer.

Der grilles et par minutter på den ene side.

Og et par minutter på den anden side.

Efter det har hvilet lidt skæres der i meget tynde skiver, gerne skråt så skiverne bliver lidt større.

Velbekomme!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar