Utroligt dejlig mør lammemørbrad med frisk citrussmag. Her serveret med bløde løg, kartoffelmostoppe, baconsvøbte porre, ærter, en rest brun-sovs der lå i fryseren og med hvidløg-flutes som tilbehør.
Ingredienser: 200 gram lammemørbrad 1 økologisk citron 1 et-fed hvidløg Citron timian ½ tsk groft salt 1 knsp groft peber
Citronen rives fint.
Bladene fra citron timan tages af, det gør ikke noget at der kommer lidt stængel med.
Det kommes i en morter, her presses hvidløg også i.
Mos det godt sammen, så er marinaden klar.
Mørbraden smøres godt ind i marinaden og ligges i køleskabet i mindst 3 timer.
Der grilles et par minutter på den ene side.
Og et par minutter på den anden side.
Efter det har hvilet lidt skæres der i meget tynde skiver, gerne skråt så skiverne bliver lidt større. Velbekomme!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar