Opskrift: Varm leverpostej med champignon og bacon
Dejligt nybagt rugbrød med varm levepostej, champignon og bacon. Det er sørme lækkert. Det varer nok ikke så længe før jeg får lagt en opskrift på hjemmelavet leverpostej op. De simpleste ting i livet gør det ofte en nydelse at være her. Sådan en bakke leverpostej er lige nøjagtigt nok til os, var der mere så ville det også blive spist. Altid lækkert og kan ganske enkelt stå for et dejligt måltid til aften.
Ingredienser: Leverpostej efter eget valg Champignon, her valgt "mark-champignon" Bacon efter eget valg
Leverpostejen kommes i ovnen på 200-220 grader i 20 minutters tid. Mens den er i ovnen rengøres champignon og skæres i tykke skiver.
Jeg fjerner altid gerne det øverste "låg" fra baconen, da jeg ikke formår at få andet end "gummi" ud af den.
Bacon skæres i dejligt tykke skiver.
Efterfølgende skærer jeg skiverne i strimler.
Baconen steges på pande ved nogenlunde høj varme indtil den er dejlig sprød.
Når baconen er stegt, så ligger jeg det på køkkenrulle for lige at suge det værste af fedtet væk.
Champignon steges på panden, her med lidt groft peber, også ved nogenlunde høj varme.
Efter små 20 minutter bør postejen være færdig, det kan afhænge af ovnen, men man kan se om den "bobler" i siderne. Jeg foretrækker en postej der er rygende varm, da den alligevel nogenlunde hurtigt køler af på brødet.
Det var lidt besværligt at få postejen ud og anrettet på denne måde, mest fordi bunden faktisk gerne ville sidde fast i bakken. Men det kan lade sig gøre og det gør billedet lidt flottere. Husk nu at halvdelen af et måltid er præsentationen. Velbekomme!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar