Det mest simple er oftest, i min verden, det som jeg har haft bedste oplevelser med. Her er der Haydari, Ezme, Ris, Lavash og Köfte. Der er en lille smørklat på risen, pragtfuldt måltid.
Ingredienser: 500 g hakket oksekød 3 skiver toastbrød uden skorpe 1 æg 1 et-fed hvidløg, hakket 1 lille løg, fint hakket 10 g persille, fint hakket 1 stk rød peberfrugt, fint hakket 1 tsk groft salt 1 tsk paprika 1 tsk spiskommen 1 knsp peber Olie til stegning
Brødet hakkes i små stykker og blandes/æltes med kødet. De øvrige ingredienser blandes i farsen til en ensartet masse.
Farsen er så færdig, panden varmes op og der kommes rigeligt med olie på.
Jeg former mine runde og forsøger at holde dem i formen, derfor rigeligt med olie, da det er svært at stege alle siderne. Velbekomme!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar