Nogle ville nok kalde dem for kartoffelbåde, men jeg syntes nu at kartoffelbåde er når de er noget større, så disse kalder jeg ovn-pommesfrites.
Ingredienser: 8 store kartofler 3 spsk olivenolie 1 tsk sellerisalt 1 tsk paprika ½ tsk sukker 1 knsp peber
Kartoflerne skæres i aflange skiver, resten af ingredienserne blandes sammen. Herefter kommes kartofler og blandingen skiftevis i en frostpose.
Når alt er i frostposen, lukkes den tæt med luft i og rystes grundigt.
Herefter bør alting være blandet.
Luften mases ud af posen og lad det ligge og marinere lidt mens ovnen varmer op til 220 grader.
Kartoflerne fordeles ud på bagepapir på en bradepande,tag kartoflerne op en ad gangen og lad resten af væden blive i frostposen.
Efter en små 20-30 minutter i en 220 grader forvarmet ovn er de dejlige pommesfrites færdige. Server dem, som tilbehør, i en skål med en smule salt hældt over. Velbekomme!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar