torsdag den 5. februar 2015

Opskrift: Franskbrøds-pizza 2

Endnu en af de gange hvor jeg går rundt og ser på madvare i butikken, var der et franskbrød til 2 kroner. Jeg kunne ikke lade være med at tænke pizza med det samme, så det blev til endnu en gang franskbrøds-pizza. En herlig måde at få pizza på uden at skulle lave en bund selv.

Ingredienser:
Franskbrød
Ost (her maasdammer og Rigmor)
200 gram skinke
200 gram cocktailpølser
Pizzasovs fra fryseren
150 gram bacon
Oregano

Pizzasovesen optøs i en gryde med en lille smule vand i bunden, alternativt måske micro-ovn.

Mens pizzasovsen optøs, så rives osten fint. Osten blander jeg med Oregano, men glemte vist at tage et billede af det.

Cocktailpølserne får deres ender skåret af (den lille knude der eventuelt måtte være) og bliver efterfølgende skåret på langs i små skiver.

Franskbrødet skæres på langs i tre dele, top, midt og bund.

Når pizzasovsen er optøet "smøres" den på franskbrødet.

Efterfølgende kommes osten, med oregano i, på brødet. Dette alene kan faktisk godt være en ganske god pizza.

Skinken fordeles på brødene.

Pølseskiverne forsøger at finde en plads, nu er det sådan at jeg har det til tider svært med at begrænse mig.

Slutteligt kunne jeg finde plads og en undskyldning for at komme bacon på, der skulle jo være noget til at holde pølserne på plads. Pizzaerne kommes i ovnen 20 minutter på 230 grader.

Efter 20 minutter har man dejlig tykbundet pizza lige til at nyde.

Resterne blev skåret ud og kommet i køleskabet, de virkede fint i madpakker dagen efter.

Velbekomme!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar