tirsdag den 25. november 2014

Opskrift: Madtærte med and og forårsløg

Meget lækker tærte, dejlig saftig og godt bid, lækker blød og smagfuld ostetop. Madtærtebunden kan danne grundlag for mange lækre tærter.

Ingredienser:
1 madtærtebund
200 gram rester fra And
140 gram revet mozzarella
3 forårsløg
1 dl mælk
2 æg
½ tsk salt
1 knsp peber
1 knsp paprika

Forårsløg hakkes.

Andekødet pilles og blandes sammen med forårsløg.

Mælk, æg, salt, peber og paprika kommes i en skål og piskes sammen.

Tærtebunden fyldes med kødfyldet og overhældes med æggemassen.

Slutteligt kommes osten ovenpå, tærten skal så i ovnen 30 minutter på 175 grader.

Efter 30 minutter tages den færdige tærte ud.

Her er tærten taget ud af formen og bliver delt i fire lige store dele.

Velbekomme!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar