søndag den 23. november 2014

Opskrift: Fuldkornspizza idé

Nogle gange skal man rydde lidt op i fryseren og køleskabet. Her begge ting, efter en dag hvor jeg havde ostebord, med forskellige skinker og pølsetyper. De fleste rester kan sagtens ende på en pizza, det kan være en smule mørbradgryde, kødsovs, kyllingrester, frikadeller og så videre.

Ingredienser:
Fuldkornspizza
Pizzasovs
Rester fra nakkesteg
Skinke
Pepperoni
Bacon
3 Champignon

½ Løg
Osterester, her gorgonzola og en anden god ost, samt Mozzarella


Pizzaen starter ud med at få ost på, her lagt gorgonzola i højre side, da ikke alle her kan lide denne smag.

Nakkesteg skæres i strimler og ligges på pizza'en samt skinke. Nu kunne pizzaen sagtens være klar til ovnen, men jeg har svært med at stoppe når jeg først begynder.

Så jeg fortsatte med lidt mere fyld, samt holdt højre side til løgskiver og champignon.

Efter 20 minutter i ovnen på 220 grader så er pizzaen klar til servering. Resterne blev til både madpakker, samt noget lunet i micro-ovnen og spist de efterfølgende dage.

Velbekomme!

1 kommentar:

  1. Det er derfor vores køleskab/fryser altid er fyldt med div. rester.
    Jeg har nemlig en mand der kan trylle lækkerier ud af "gammel"mad :)

    Kh. Linette

    SvarSlet