fredag den 29. august 2014

Opskrift: Chili-Popcorn

Fredag, film, hygge og... Popcorn.. "Voksne" drengerøvs popcorn.

Det kan være dette bliver den første gang, du drikker mælk til film og popcorn.

Filmaftenen, startede med kort visit i drivhuset, det er stadig Trinidad Scorpion Morouga Blend, der hersker. Så det blev den som skulle bruges, alle chili kan bruges, er denne for stærk så tag en anden.

Den efterhånden noget slidte Big Popper (Kostpris cirka 400 kroner, google den) blev taget frem.


Så blev der fundet noget rapsolie, lidt majskorn og en vasket chili (denne hakkes fint).


Olie og majskorn kommes på Big Popper, straks når olien syder kommes den hakkede chili på. Husk at placere Big Popper under en emhætte der er tændt på fuld blus.
Resultatet blev uskyldigt udseende popcorn. Er du højrehåndet, så spis med den venstre, husk at vaske hænderne ekstra grundigt før du går på toilet, lad være med at klø dig i øjnene, etc...

Hvis du glemmer det, så finder du nok ud af det.

1 kommentar:

  1. Og husk at kysse din kone en hel masse inden det startes på popcornene, for når du først er begyndt at spise af den, så får du ingen kys... ;)

    Møs møs :)

    SvarSlet